کاربر

سوپ قارچ (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عسل، خرما، آویشن

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. قارچ ۱۲ عدد
  2. بلغور گندم 1 پیمانه
  3. بلغور جو ۱ پیمانه
  4. گوجه فرنگی ۴ عدد
  5. پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین به میزان لازم
  7. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس آن ها را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، فلفل، زنجبیل و دارچین تفت می دهیم. سپس قارچ را ۲ الی ۳ سانتی خرد می کنیم و به پیاز اضافه کرده و در حد چند دقیقه تفت می دهیم. گوجه را با کمی آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به پیاز و قارچ اضافه می کنیم و مدتی می پزیم. همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. ضد دیابت
  3. ضد چربی خون
  4. مفید برای مزاج های گرم و خشک

نکته:   

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.