طبع غذا: معتدل به سمت سرد
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، گلپر، زیره
مواد لازم (برای 4 نفر):
- عدس ۲ پیمانه
- سیب زمینی ۱ عدد متوسط
- جعفری خرد شده ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
- آبغوره یا آب نارنج در صورت تمایل
طرز تهیه:
- عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی را به برش های ۱ سانتی و گوجه را به صورت نگینی خرد می کنیم. عدس را به همراه مقداری آب، سیب زمینی، گوجه، جعفری، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل با حرارت ملایم می پزیم. در صورت تمایل می توان از چاشنی آبغوره يا آب نارنج استفاده کرد.
خواص:
- تقویت عمومی بدن
- تقویت بینایی
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.