مواد لازم:
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- کلم بروکلی: ۱۰۰ گرم
- لوبیا سبز: یک پیمانه
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- شلغم: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- اسفناج: ۱۵۰ گرم
- چغندر قرمز رنده شده: یک پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- لوبیا سبز، هویج، شلغم و چغندر نگین شده را چند دقیقه با پیاز تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- کلم بروکلی، اسفناج ساطوری شده را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن، گوجه رنده شده را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه ها از نصف کمتر گردد.
- در پایان مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید غذا کاملاً پخته و جا بیافتد.