کاربر

سوپ صیفی جات (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کلم برگ: یک پیمانه
  2. چغندر: 3/2 پیمانه
  3. گل کلم: ۱۰۰ گرم
  4. هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  5. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  7. جعفری خرد شده: 3/2 پیمانه
  8. روغن کنجد: ۳ قاشق
  9. نمک: به میزان لازم
  10. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز خلال شده را در روغن کنجد با شعله ملایم تفت دهید.
  • کلم ها را افزوده و تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را بریزید.
  • بعد از چند دقیقه هم زدن، گوجه رنده شده، هویچ و چغندر نگین شده را اضافه کنید.
  • آب گوجه که نصف شد، جعفری و مقداری آب جوش را بیفزایید.
  • اجازه دهید تا مواد با حرارت متوسط پخته شده و جا بیفتد.
  • در پایان روغن زیتون ریخته و میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.