طبع غذا: گرم و تر
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع
مواد لازم (برای 4 نفر):
- شلغم ۶ عدد متوسط
- هویج ۱ عدد متوسط
- بلغور جو ۱ پیمانه
- سبزی سوپ خرد شده ۳ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. شلغم را به برش های ۲ الی ۳ سانتی خرد می کنیم. هویج را رنده می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت هویج، شلغم، سبزی سوپ، فلفل و زنجبیل را به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- مفید برای مزاج های سوداوی
- مفید برای کبد و بینایی
- ملين
- ضد سرماخوردگی
- ضد چربی و کلسترول خون
- ضد دیابت
- مفید برای افراد سالخورده
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.