کاربر

سوپ شلغم(1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. شلغم 500 گرم
  2. جوی پوست کنده 1 پیمانه
  3. سبزیجات پاک شده (گشنیز، جعفری و اسفناج) 200 گرم
  4. پیاز متوسط 1 عدد
  5. پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
  6. روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
  7. هویج فرنگی متوسط 2 عدد
  8. نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  9. آب لیموترش تازه به قمدار لازم
  10. فلفل سیاه به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  • ابتدا جو را پاک کرده، به همراه چند لیوان آب، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، بعد، پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید، پس از چند جوش خوردن، قارچ رنده یا خلال شده را به همراه شلغم درشت رنده شده یا ریز خرد شده، گشنیز و جعفری رنده شده، پونه کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات به آن افزوده، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد. برای جا افتادن غذا، بهتر است آن را به مرور هم بزنید، سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید، این سوپ را به عنوان یک وعده غذا می توان مصرف کرد و برای سرماخوردگی بسیار مفید است و بهتر است مقداری فلفل سیاه به آن اضافه و به صورت گرم میل شود..

خواص:

  1. مفید برای مزاج های سوداوی
  2. مفید برای کبد و بینایی
  3. ملين
  4. ضد سرماخوردگی
  5. ضد چربی و کلسترول خون
  6. ضد دیابت
  7. مفید برای افراد سالخورده

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.