مواد لازم:
- شلغم: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- برگ های کرفس خرد شده: یک پیمانه
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- به: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده: یک پیمانه
- فلفل سبز: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- پیاز رنده شده را بدون روغن روی شعله قرار دهید تا آبش کشیده شود.
- سایر مواد را همراه با روغن کنجد، نمک و ادویه جات بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید غذا پخته شود.
- روغن زیتون، آویشن و جعفری را اضافه کرده و پس از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.