طبع غذا: معتدل به سمت سرد
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
- هویج: 1 عدد بزرگ
- بلغور گندم: 2/1 پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
- آب لیموترش تازه یا آبغوره: در صورت تمایل
طرز تهیه:
- بلغور گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم، مدتی که از پخت بلغور گذشت، سیب زمینی و هویج نگینی شده را به همراه فلفل و زنجبیل به آن افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم هنگام صرف غذا از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.
خواص:
- مفید برای مزاج های گرم و خشک
- ضد چربی و کلسترول خون
- ملين
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.