مواد لازم:
- زرشک: نصف پیمانه
- جعفری خرد شده: یک پیمانه
- ماش: نصف پیمانه
- برگ های کرفس: یک پیمانه
- کدو خورشتی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ماش خیس خورده را با روغن، نمک، فلفل و مقداری آب بپزید.
- بعد از نیم ساعت؛ کدو نگین شده، فلفل دلمه ای و سبزیجات را بیفزایید تا خوب پخته کردد.
- زیره سبز و زرشک را افزوده و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.