کاربر

سوپ زرشک

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق آویشن، عرق زنیان

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. زرشک: 2/1 پیمانه
  2. بلغور جو: ۱ پیمانه
  3. ساقه کرفس: ۴ پیمانه خرد شده
  4. هویج: ۱ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کرده، هویج را با رنده ریز رنده می کنیم. بلغور جو را به همراه کرفس و هویج با آب و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و دارچین با حرارت ملایم می پزیم. زرشک را نیز جدا کمی دم کرده و مدتی که از پخت سوپ گذشت به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. ملين
  3. مفید برای کبد
  4. تصفیه کننده خون
  5. ضد چربی
  6. ضد دیابت
  7. تقویت بینایی

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.