کاربر

سوپ دال عدس (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. دال عدس: یک پیمانه
  2. اسفناج: 300 گرم
  3. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  4. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  5. زردک متوسط: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. روغن کنجد یا زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  7. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  8. سیر: 1 حبه
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • گوجه پوست کنده و سیر را با مقداری آب داخل مخلوط کن پوره نمایید.
  • پیاز نگین شده را در روغن ذرت با حرارت کم تفت دهید، سپس نمک و ادویه جات بیفزایید.
  • زردک خرد شده و دال عدس خیس خورده را افزوده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
  • آب گوجه و اسفناج خرد شده را با مقداری آب جوش، اضافه کرده و اجازه دهید غذا پخته شده و جا بیافتد.
  • در پایان روغن زیتون را افزوده و میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.