کاربر

سوپ دال عدس (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرم

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. سیب زمینی 1 عدد
  2. هویج بزرگ 1 عدد
  3. پیاز متوسط 1 عدد
  4. ساقه کرفس جوان 2 عدد
  5. دال عدس 200 گرم
  6. اسفناج، گشنیز و جعفری خرد شده 300 گرم
  7. زیره 1 قاشق مرباخوری
  8. هل ساییده 1 قاشق مرباخوری
  9. نمک و فلفل به مقدار لازم
  10. زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
  11. روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • سیب زمینی، هویج، پیاز و ساقه کرفس را کاملاً ریز خرد کرده، به همراه 2 تا 3 لیوان آب و دال عدس می پزیم، بعد، زیره، پودر هل، اسفناج، گشنیز و جعفری خرد شده و نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را به آن افزوده، به مدت 30 دقیقه روی حررات می گذاریم تا جا بیفتد، هنگام میل کردن غذای آماده شده، روغن و آب لیموترش تازه را به آن اضافه می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای تقویت عمومی بدن
  2. مفید برای کبد، معده، روده و نیروی جنسی
  3. ضد کلسترول خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.