طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق آویشن، خرما
مواد لازم (برای 4 نفر):
- بلغور جو یا جو پرک ۱ پیمانه
- ساقه کرفس خرد شده ۴ پیمانه
- سبزی سوپ خرد شده ۲ پیمانه
- برگ کرفس خشک 2/1 پیمانه
- برگ کرفس تازه خرد شده ۱ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. ساقه کرفس را نگینی ریز خرد کرده و همراه سبزیجات خرد شده، نمک، فلفل و زنجبيل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- ملين
- مقوی عمومی و تقویت جنسی
- ضد چربی و کلسترول خون
- ضد دیابت
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.