کاربر

سوپ جو و کرفس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق آویشن، خرما

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور جو یا جو پرک ۱ پیمانه
  2. ساقه کرفس خرد شده ۴ پیمانه
  3. سبزی سوپ خرد شده ۲ پیمانه
  4. برگ کرفس خشک 2/1 پیمانه
  5. برگ کرفس تازه خرد شده ۱ پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. ساقه کرفس را نگینی ریز خرد کرده و همراه سبزیجات خرد شده، نمک، فلفل و زنجبيل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مقوی عمومی و تقویت جنسی
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. ضد دیابت

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.