کاربر

سوپ جو (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جو پوست کنده: یک پیمانه
  2. شلغم: ۱۵۰ گرم
  3. برگ های کرفس: یک پیمانه
  4. هویج: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. جعفری: یک پیمانه
  6. روغن زیتون یا کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  7. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  12. زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. آویشن: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • جو خیس خورده را نیم پز کنید.
  • هویج نگین شده را در روغن ذرت، تفت دهید.
  • کرفس و جعفری را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • شلغم، جو و آویشن را با مقداری آب جوش، اضافه کنید و اجازه دهید سوپ، پخته شده و جا بیافتد.
  • در پایان روغن زیتون، زیره سبز و آب نارنج را افزوده و شعله را خاموش نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.