مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- جوی پوست کنده یا پرک شده 1 پیمانه
- گشنیز و جعفری پاک شده 200 گرم
- هویج فرنگی متوسط 1 عدد
- قارچ خلال شده 100 گرم
- پونه کوهی 1 قاشق مرباخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل به مقدار لازم
- روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط 1 عدد
- آب لیموترش تازه به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا جو را پاک کرده، به همراه چند لیوان آب، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، بعد، پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید، پس از چند جوش خوردن، قارچ رنده یا خلال شده را به همراه گشنیز و جعفری رنده شده، پونه کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات به آن افزوده، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد. برای جا افتادن غذا، بهتر است آن را به مرور هم بزنید، سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید، این سوپ را به عنوان یک وعده غذا می توان مصرف کرد.
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.