مواد لازم:
- آب ساقه سبز کرفس 5/1 لیوان
- ساقه ترد کرفس 1 شاخه
- جعفری در شده 1 قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- تره فرنگی متوسط 1 عدد
- جوانه ماش 1 قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده 1 حبه
- آب لیموترش تازه 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بکر 3 قاشق سوپ خوری
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، تره فرنگی را پاک کرده و قسمت سفیدی آن را جدا کنید و با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید.
- سپس، آب کرفس را در ظرف مناسبی بریزید و بعد ساقه ترد کرفس را ریز خرد کنید.
- اکنون، می توانید همه مواد را در ظرف بریزید و به آرامی هم بزنید.
- در آخر، روغن زیتون را به سوپ اضافه نمایید و نوش جان کنید.
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.