طبع غذا: سرد و تر
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه، عرق مرزه، عسل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- کلم بروکلی گل گل شده: ۲ پیمانه
- قارچ: ۸ عدد
- جو پرک یا بلغور جو: ۱ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۴ عدد
- نمک، فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. قارچ را به برش های ۲ الی ۳ سانتی خرد می کنیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه نمک، فلفل، زنجبیل و پودر زیره مدتی می پزیم. پس از این که گوجه آماده شد، آن را همراه کلم بروکلی و قارچ به بلغور جو اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- مفید برای مزاج های گرم و خشک
- ضد سرطان
- مفید برای دیابت
- تقویت گوارش
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.