مواد لازم:
- بامیه: ۱۵۰ گرم
- به نگین شده: ۱۵۰ گرم
- زردک نگین شده: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- جعفری خرد شده: یک و نیم پیمانه
- شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه کوچک
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- مرزنجوش: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیر و پیاز رنده شده را روی شعله قرار دهید تا آبش کشیده شود.
- روغن کنجد نمک و ادویه جات را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
- سر و ته بامیه را جدا کرده با به و زردک افزوده و خوب هم بزنید.
- بعد از چند دقیقه، گوجه رنده شده و سبزیجات را بیفزایید.
- مقداری آب جوش بریزید و اجازه دهید سوپ پخته شده و جا بیفتد.
- در پایان، با روغن زیتون سرو نمایید. نکته سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت از آن خارج نشود.