کاربر

سوپ آلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، پونه، عسل، خرما

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. آلوبخارا: ۱۲ عدد
  2. عدس: 2/1 دو پیمانه
  3. برنج نیم کوب: ۱ پیمانه
  4. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. عدس را با آب و کمی نمک می پزیم. برنج را نیز با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی پخته و به عدس اضافه می کنیم، آلوبخارا را شسته و به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل و زنجبیل مدتی می پزیم و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خون ساز
  2. ملین
  3. مفید برای کبد و بینایی
  4. ضد چربی و کلسترول و قند خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.