مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- اسفاج پاک شده و خرد شده 500 گرم
- سیر رنده شده 2 حبه
- پودر لیموعمانی 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- پنیر لیقوان رنده شده 75 گرم
- گردوی چرخ شده 50 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آلوبخارا 10 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- نان لواش برش داده شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
- اسفناج خرد شده را در یک ظرف مناسب ریخته، به همراه سیر رنده شده، آلو بخارای هسته جدا شده و پیاز خلال شده با حرارت ملایم، می پزیم تا آب آن کشیده شود، پس از آن، پودر لیموعمانی، روغن، نمک و فلفل را به آن افزوده، خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود. پس از خنک شدن، گردو چرخ شده و پنیر رنده شده را با این مواد مخلوط کرده، به مقدار لازم لای نان لواشی که از قبل به صورت مستطیل برش داده شده، می ریزیم و آن را به شکل مثلت می پیچیم و با قلم مو دو طرف سمبوسه ها را با کمی روغن چرب کرده و آنها را در سینی فر چیده، با حرارت ملایم می پزیم تا سمبوسه ها کمی قهوه ای رنگ شوند.