کاربر

سس کچاپ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گوجه فرنگی رسیده متوسط 500 گرم
  2. شکر سرخ 1 قاشق غذاخوری
  3. کتیرای گل آسیاب شده 1 قاشق مرباخوری سر صاف
  4. فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
  5. سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • گوجه فرنگی ها را پوست کنده، ریز خرد کنید، سپس در یک ظرف مناسب ریخته، روی حرارت بگذارید تا به مرور بجوشد و کمی سفت شود. پس از خنک شدن، آن را از الک عبور دهید تا تخم گوجه جدا شود. آنگاه همه این مواد را به همراه گوجه فرنگی پخته شده، در مخلوط کن ریخته، کاملاً مخلوط کرده، در صورت نبودن شکر سرخ، از عسل استفاده کنید، این سس طعم بسیار خوبی دارد و می توانید آن را با سمبوسه میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.