مواد لازم:
- روغن زیتون بکر نصف لیوان
- پیاز کوچک 1 عدد
- ژل کتیرای گل 1 قاشق غذاخوری پر
- آب لیموترش تازه نصف استکان
- ارده سفید 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
- نمک دریا 1 قاشق چایخوری سر صاف
طرز تهیه:
- ابتدا، پوست پیاز را بگیرید و سپس با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
- این سس را می توانید با سالاد فصل مورد استفاده قرار دهید که عطر و طعم بسیار خوبی را به سالاد خواهد داد و از میل کردن آن لذت خواهید برد.
خواص این سس:
- این سس، برای افرادی که از چربی خون و یبوست مزاج رنج می برند، نیز افرادی که دچار گرفتگی عروق کرونر قلبی شده اند، بسیار نافع است.
- مصرف این سس، نشاط و شادابی خوبی را به شخص هدیه می کند.
نکته:
- ترکیب اصلی سس های خام را موادی مانند لیموترش تازه، انواع جوانه ها، ادویه جات طبیعی، روغن زیتون بکر، روغن کنجد بکر، کتیرا، نعناع، پونه، کمی نمک، کنجد آسیاب شده یا ارده و انواع سبزیجات و ریشه ها تشکیل می دهد.
- در تهیه انواع سس ها، خوب مخلوط شدن مواد و یکنواخت بودن آن اهمیت زیادی دارد، برای تحقق این منظور، استفاده از گوش کوب برقی پیشنهاد می شود که دارای لیوان مناسبی برای درست کردن و آماده نمودن انواع سس ها می باشد. چنانچه مواد اولیه سس خوب مخلوط نشود، سس دوفاز شده و طعم و مزه دلخواه را نخواهد داشت.