کاربر

سس معطر

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
  2. سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
  3. فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
  4. رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
  5. نمک: 3/1 قاشق چایخوری
  6. آب: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پوست نارنجی رنگ پرتقال را ریز رنده کنید.
  • همه مواد را با هم مخلوط کرده و با مقداری آب رقیق نمایید.
  • روی شعله قرار داده تا بجوشد.
  • سرد که شد روی غذا ریخته و میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.