مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): یک پیمانه
- سبزی پلویی خرد شده: یک پیمانه
- سیب زمینی: 1 عدد (۲۰۰ کرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- برنج را با آب کاملاً سرد و مقداری نمک بخیسانید.
- بعد از چند ساعت، آب آن را خالی کنید.
- برنج را با سبزی ساطوری، نمک، روغن و مقداری آب جوش روی شعله ملایم قرار دهید.
- بعد از پخت کامل؛ سیب زمینی ورق شده را در روغن ته ظرفی جداگانه قرار دهید.
- برنج را روی سیب زمینی ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.