کاربر

ساندویچ کلم برگ با زیره

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
  2. کلم برگ خرد شده: ۴ پیمانه
  3. زیره: ۱ قاشق غذاخوری
  4. قارچ: ۸ عدد
  5. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  6. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری: به میزان لازم
  9. لیموترش تازه: به میزان لازم
  10. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کلم برگ و سیب زمینی را ۱ سانتی، قارچ را ۲ سانتی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. کلم برگ را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. پس از آن قارچ و فلفل دلمه ای را با نمک، فلفل و ادویه به مواد قبلی افزوده و کمی تفت می دهیم. در انتها کلم برگ تفت داده شده و زیره را با آب لیموترش به کل مواد اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود. مواد را داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مناسب برای فصل های بهار و پاییز
  3. ضد چربی و کلسترول
  4. ملين
  5. مفید برای کبد
  6. تقویت عمومی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.