کاربر

ساندویچ لوبیا سبز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نان باکت سبوس دار: ۴ عدد
  2. لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
  3. هویج: ۲ عدد متوسط
  4. قارچ: ۶ عدد
  5. سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
  6. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا سبز، هویج و سیب زمینی را ۱ سانتی خرد کرده، و آنها را بخارپز می کنیم. ۱ عدد از پیازها را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس مواد بخارپز شده و قارچ را به همراه نمک و فلفل به پیاز افزوده و تفت می دهیم. ۱ عدد پیاز را با کمی روغن و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه مقداری نمک و فلفل به پیاز افزوده و مدتی می پزیم تا به صورت سس درآید. سس گوجه را به کل مواد افزوده با حرارت ملایم مدتی می پزیم تا غذا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مناسب برای فصل های بهار و پاییز
  3. ضد چربی و کلسترول
  4. ملين
  5. مفید برای کبد
  6. تقویت عمومی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.