طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره
مواد لازم (برای 4 نفر):
- نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
- قارچ: ۱۶ عدد
- سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
- کلم برگ، جعفری و کاهو خرد شده: به میزان لازم
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- قارچ و سیب زمینی را به صورت خلال های ۲ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سیب زمینی را به آن افزوده و سرخ می کنیم. قارچ را به همراه زردچوبه به مواد قبلی افزوده و مدتی تفت می دهیم. پوست گوجه را جدا کرده و نگینی ریز خرد می کنیم و همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه می کنیم. غذا را با حرارت ملایم می پزیم. کلم، جعفری و کاهو را نیز به اندازه های دلخواه خرد کرده و آنها را همراه مواد تفت داده شده، داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.
خواص:
- مفید برای مزاج های معتدل
- مناسب برای فصل های بهار و پاییز و زمستان
- ضد چربی و کلسترول
- ملين
- مفید برای کبد
- تقویت عمومی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.