کاربر

ساندویچ قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، سرکه شیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
  2. قارچ: ۱۶ عدد
  3. سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
  4. کلم برگ، جعفری و کاهو خرد شده: به میزان لازم
  5. گوجه فرنگی: ۲ عدد
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • قارچ و سیب زمینی را به صورت خلال های ۲ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سیب زمینی را به آن افزوده و سرخ می کنیم. قارچ را به همراه زردچوبه به مواد قبلی افزوده و مدتی تفت می دهیم. پوست گوجه را جدا کرده و نگینی ریز خرد می کنیم و همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه می کنیم. غذا را با حرارت ملایم می پزیم. کلم، جعفری و کاهو را نیز به اندازه های دلخواه خرد کرده و آنها را همراه مواد تفت داده شده، داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مناسب برای فصل های بهار و پاییز و زمستان
  3. ضد چربی و کلسترول
  4. ملين
  5. مفید برای کبد
  6. تقویت عمومی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.