کاربر

ساندویج صیفی جات (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
  2. کدو خورشتی: ۶ عدد متوسط
  3. هویج: ۲ عدد متوسط
  4. سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  5. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  6. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  8. برگ کرفس خشک: به میزان لازم
  9. لیموترش تازه: ۲ عدد کوچک
  10. روغن کنجد: به میزان لازم
  11. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا کل مواد را به صورت نگینی خرد کرده، سپس سیب زمینی، کدو و هویج خرد شده را مدتی بخارپز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس تمام مواد بخارپز را به آن افزوده و تفت می دهیم. پس از آن فلفل دلمه ای و برگ کرفس را به همراه ادویه کاری و پودر زیره به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبيل به کل مواد افزوده و مقداری حرارت می دهیم تا آب گوجه تمام شود. مواد را داخل نان باگت قرار داده، در صورت تمایل کمی آب لیموترش تازه به آن افزوده و تقدیم می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مناسب برای فصل زمستان
  3. تقویت قلب
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. مفید برای کبد
  7. تقویت عمومی
  8. تقویت امور جنسی
  9. ضد چربی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.