کاربر

ساندویج صیفی جات (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
  2. ساقه کرفس خرد شده: ۵ پیمانه
  3. هویج: ۲ عدد متوسط
  4. فلفل دلمه ای: ۱ عدد متوسط
  5. پیازچه به همراه ساقه: ۲۰۰ گرم
  6. جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
  7. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  8. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  9. لیموترش تازه: ۲ عدد کوچک
  10. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم
  11. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا كل مواد را به صورت نگینی خرد کرده، سپس ساقه کرفس و هویج خرد شده را مدتی بخارپز و یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس ساقه کرفس، هویج و ادویه کاری را نیز به آن افزوده و تفت می دهیم. جعفری، فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده را به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به کل مواد افزوده و مقداری حرارت می دهیم تا آب گوجه تمام شود. مواد را داخل نان باگت قرار داده، در صورت تمایل مقداری آب لیموترش تازه به آن افزوده و تقدیم می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مناسب برای فصل زمستان
  3. تقویت قلب
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. مفید برای کبد
  7. تقویت عمومی
  8. تقویت امور جنسی
  9. ضد چربی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.