مواد لازم:
- ساقه ترد کرفس 4 عدد
- جعفری 20 شاخه
- پیاز متوسط 1 عدد
- جوانه ماش 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بکر 5 قاشق غذاخوری
- لیموترش تازه 2 عدد
- نمک دریا بسیار کم در صورت تمایل
طرز تهیه:
- ساقه های کرفس را از عرض باریک خرد کنید، سپس پیاز را خلال باریک نمایید.
- جعفری را نیز خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید.
- در آخر، آب لیموترش تازه و روغن زیتون را اضافه نمایید و جوانه ماش را روی سالاد بریزید.
خواص این سالاد:
- این سالاد، بهترین است برای افرادی که دچار اختلالات الکترولیتی سلولی شده اند. مصرف این سالاد، تعادل الکترولیتی برقرار می شود و انسان نشاط و شادابی خود را به دست می آورد. ضمناً این سالاد، بهترین است برای افرادی که می خواهند به خوبی لاغر شوند و در عین حال دچار ضعف و ناراحتی نشوند.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.
- سبزیجات از املاح و ویتامین های خوبی برخوردار هستند که کارکرد اندام ها را به خوبی تنظیم می کنند. املاح و ویتامین ها، موادی هستند که در آرامش اعصاب و روان تأثیر بسزایی دارند، پس توصیه می شود که از این نوع مواد به طور مستمر در غذای روزانه خود استفاده نمایید.