کاربر

سالاد کرفس (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ساقه ترد کرفس 4 عدد
  2. جعفری 20 شاخه
  3. پیاز متوسط 1 عدد
  4. جوانه ماش 3 قاشق غذاخوری
  5. روغن زیتون بکر 5 قاشق غذاخوری
  6. لیموترش تازه 2 عدد
  7. نمک دریا بسیار کم در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • ساقه های کرفس را از عرض باریک خرد کنید، سپس پیاز را خلال باریک نمایید.
  • جعفری را نیز خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • در آخر، آب لیموترش تازه و روغن زیتون را اضافه نمایید و جوانه ماش را روی سالاد بریزید.

خواص این سالاد:

  • این سالاد، بهترین است برای افرادی که دچار اختلالات الکترولیتی سلولی شده اند. مصرف این سالاد، تعادل الکترولیتی برقرار می شود و انسان نشاط و شادابی خود را به دست می آورد. ضمناً این سالاد، بهترین است برای افرادی که می خواهند به خوبی لاغر شوند و در عین حال دچار ضعف و ناراحتی نشوند.

نکته:

  • در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.
  • سبزیجات از املاح و ویتامین های خوبی برخوردار هستند که کارکرد اندام ها را به خوبی تنظیم می کنند. املاح و ویتامین ها، موادی هستند که در آرامش اعصاب و روان تأثیر بسزایی دارند، پس توصیه می شود که از این نوع مواد به طور مستمر در غذای روزانه خود استفاده نمایید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.