مواد لازم:
- گیلاس 500 گرم
- آلبالو 250 گرم
- زردآلو 5 تا 7 عدد
- توت فرنگی 200 گرم
- سیب درختی 1 عدد
- موز کوچک 1 عدد
- پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری
- آناناس متوسط یک چهارم
- عسل 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- هسته گیلاس که و آلبالوها و زردآلوها را در آورده، آن ها راه به همراه توت فرنگی، سیب، موز و آناناس به قطعات کوچک خرد کرده، در یک ظرف مناسب ریخته، مخلوط کنید، در انتها، پودر نارگیل و عسل را نیز به آن افزوده، خوب هم بزنید، اکنون سالاد آماده است، این سالاد برای ناراحتی های کبدی بسیار مفید است.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.