کاربر

سالاد مرکبات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. پرتقال رسیده متوسط 1 عدد
  2. نارنگی رسیده و شیرین متوسط 1 عدد
  3. گریپ فروت متوسط تو سرخ یک چهارم 1 عدد
  4. لیموترش شیرازی 1 عدد
  5. لیموشیرین متوسط 1 عدد
  6. کیوی رسیده متوسط 1 عدد
  7. عسل 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، مرکبات را یکی یکی پوست کنده و هر قسمت را به چهار قسمت تقسیم کنید و یا هر قسمت را به ضخامت یک سانتی متر برش دهید و در ظرفی مناسب بریزید.
  • کیوی را پوست کنده و به قطعات یک سانتی متری خرد کنید و به میوه جات اضافه کنید.
  • سپس، لیموترش را با دقت پوست کنده و به قطعات ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه نمایید.
  • در آخر، عسل را روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا با میوه جات خرد شده خوب مخلوط شود و از اکسید شدن میوه جات جلوگیری شود.

خواص این سالاد:

  • این سالاد برای فصل زمستان که معمولاً سرماخوردگی زیاد می شود، بهترین است.
  • این سالاد دارای ویتامین C زیادی است که متابولیسم پایه را بالا می برد و سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند و برای افرادی که اشتها به غذا ندارند بسیار مفید است.

نکته:

  • در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.