کاربر

سالاد فصل (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خیار سبز قلمی متوسط 2 عدد
  2. گوجه فرنگی رسیده متوسط 1 عدد
  3. گل کلم خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
  4. پیاز کوچک 1 عدد
  5. ساقه ترد کرفس 1 عدد
  6. هویج فرنگی کوچک 1 عدد
  7. جعفری 20 شاخه
  8. نعناع تازه 5 شاخه
  9. جوانه یونجه 3 قاشق غذاخوری
  10. روغن زیتون بکر 5 قاشق غذاخوری
  11. لیموترش شیرازی 2 عدد

طرز تهیه:

  • ابتدا، همه مواد را تمیز بشویید و خرد کنید و با هم در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید.
  • در ادامه، هویج را رنده کنید و روی سالاد قرار دهید.
  • سپس، جوانه یونجه را روی هویج بریزید و در آخر، آب لیموترش تازه و روغن زیتون را به سالاد اضافه نمایید و سپس میل کنید.
  • برای انواع سالادهای فصل، می توانید از انواع سس های گیاهی استفاده کنید.

نکته:

  • در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.