طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سیب زمینی: ۸ عدد
- نخود: ۲ پیمانه
- جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- سیر: ۲ حبه
- ارده: ۵ قاشق غذاخوری
- لیموترش تازه: ۳ عدد کوچک
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن زیتون: 2/1 پیمانه
طرز تهیه:
- نخود را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم تا آب آن تمام شود. نخود پخته شده را به همراه ارده، آب لیمو ترش تازه، پیاز، روغن، سیر، نمک و فلفل در مخلوط کن ریخته تا نرم شده و به شکل سس درآید. سیب زمینی را بخارپز کرده و آن را همراه خیارشور، درشت رنده می کنیم. جعفری خرد شده و سس را به مواد قبلی اضافه کرده و کاملاً مخلوط می کنیم. سالاد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.
خواص:
- مفید برای مزاج های معتدل
- مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان
- تقویت قلب
- ضد دیابت
- تقویت بینایی
- مفید برای کبد
- تقویت عمومی و جنسی
- ضد چربی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.