مواد لازم:
- جعفری 100 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- ترخون 5 شاخه
- مرزه 1 شاخه
- گشنیز 10 شاخه
- نعناع 5 شاخه
- جوانه ماش 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بکر 5 قاشق غذاخوری
- لیموترش تازه 2 عدد
طرز تهیه:
- سبزی جات را خرد کنید و سپس پیاز را خلال باریک کرده و در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید.
- آب لیموترش تازه و روغن زیتون را به سایر مواد بیافزایید و در آخر، جوانه ماش را روی سالاد بریزید و نوش جان کنید.
- سالاد سبزیجات، از سالادهای نشاط آوری است که می توان روزانه از آن سود برد.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.