مواد لازم (برای 4 الی 5 نفر):
- لوبیا چیتی پخته شده 1 لیوان
- نخود پخته شده 1 لیوان
- فلفل دلمه سبز، زرد و قرمز خرد شده با هم 1 لیوان
- پیازچه خرد شده نصف لیوان
- جعفری و گشنیز خرد شده با هم نصف لیوان
- سس مایونز گیاهی نصف لیوان
طرز تهیه:
- لوبیا چیتی و نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم، می پزیم؛ به طوری که پس از پختن، آب آن کاملاً کشیده شود و پس از خنک شدن، آن را با فلفل های رنگی، پیازچه، جعفری و گشنیز خرد شده، مخلوط کرده، سپس سس مایونز گیاهی را که از قبل آماده کرده ایم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به صورت یکنواخت درآید. آنگاه آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا آماده صرف شود، سالاد حبوبات را می توان با انواع دیگر حبوبات نیز تهیه کرد.
نکته:
- در هنگام تهیه سالاد، بهتر است مواد خام را با مواد پخته مخلوط نکنید، مثلاً کاهو، خیار و هویج را با لوبیای پخته و یا چغندر پخته مخلوط نکنید؛ زیرا این امر موجب نفخ معده و رده می شود، همه مواد سالاد باید یا خام یا پخته باشد.