مواد لازم:
- گل کلم 150 گرم
- کلم بروکلی 75 گرم
- کلم بروکسل 3 عدد
- کلم برگ قرمز 50 گرم
- کلم برگ سفید 50 گرم
- هویج متوسط 1 عدد
- جعفری 20 شاخه
- نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- سس پیاز (2) به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
- ابتدا، همه مواد را خوب و تمیز بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود.
- سپس، کلم ها را ریز خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید، بعد جعفری را خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در آخر، هویج را رنده کنید و روی کلم ها بریزید، اکنون، سس را اضافه و نوش جان کنید و از عطر و طعم زیبای این سالاد لذت ببرید.
خواص این سالاد:
- این سالاد، یکی از سالادهایی است که از کلسیم و فیبر کافی برخوردار است. به افرادی که از کمبود کلسیم و ناراحتی روده بزرگ رنج می برند، توصیه می شود این سالاد را خوب بجوند و بعد از آن 5 تا 7 عدد خرما میل کنند تا کلسیم و فسفات موجود در این غذا به خوبی جذب و کسالت برطرف گردد.
- این سالاد، به خاطر تنوعی که دارد، بیشتر مواد و املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن را دارا است و می تواند نیازمندی های بدن را مرتفع سازد. چنان که بیان شد بعد از مصرف این سالاد، چند عدد خرما میل کنید تا کلسیم و فسفات موجود در سالاد به خوبی جذب شود.