کاربر

سالاد الویه (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
  2. سیب زمینی: ۶ عدد متوسط
  3. هویج: ۱ عدد بزرگ
  4. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  5. نخود سبز: ۲ پیمانه
  6. ذرت: 2/1 یک پیمانه
  7. خیارشور: ۱۲ عدد
  8. نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن، نعناع خشک: به میزان لازم
  9. آب لیموترش تازه: 2/1 پیمانه
  10. روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • سیب زمینی را بخارپز کرده، سپس پوست آن را گرفته و درشت رنده می کنیم. لیموترش، روغن زیتون، نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن و نعناع خشک را در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده تا به شکل سس درآید و به سیب زمینی اضافه می کنیم. نخود سبز و ذرت را بخارپز می کنیم، هویج خام و خیارشور را درشت رنده می کنیم، فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد می کنیم. مواد آماده شده را به سیب زمینی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. مواد را داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان
  3. تقویت قلب
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. مفید برای کبد
  7. تقویت عمومی و جنسی
  8. ضد چربی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.