طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
- سیب زمینی: ۶ عدد متوسط
- هویج: ۱ عدد بزرگ
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
- نخود سبز: ۲ پیمانه
- ذرت: 2/1 یک پیمانه
- خیارشور: ۱۲ عدد
- نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن، نعناع خشک: به میزان لازم
- آب لیموترش تازه: 2/1 پیمانه
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سیب زمینی را بخارپز کرده، سپس پوست آن را گرفته و درشت رنده می کنیم. لیموترش، روغن زیتون، نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن و نعناع خشک را در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده تا به شکل سس درآید و به سیب زمینی اضافه می کنیم. نخود سبز و ذرت را بخارپز می کنیم، هویج خام و خیارشور را درشت رنده می کنیم، فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد می کنیم. مواد آماده شده را به سیب زمینی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. مواد را داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.
خواص:
- مفید برای مزاج های معتدل
- مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان
- تقویت قلب
- ضد دیابت
- تقویت بینایی
- مفید برای کبد
- تقویت عمومی و جنسی
- ضد چربی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.