کاربر

رولت با مغز مارمالاد آلوسیاه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خرمای رطب زرد 1 جعبه 3 کیلویی
  2. ارده سفید نصف لیوان
  3. مغز گردو 100 گرم
  4. پودر مغز پسته 50 گرم
  5. پودر هل 1 قاشق غذاخوری
  6. پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
  7. پودر نارگیل 150 گرم
  8. آرد جوانه گندم دو سوم لیوان
  9. مارمالاد آلوسیاه 150 گرم

طرز تهیه:

  • ابتدا، رطب ها را از هم جدا کنید و پس از خارج کردن هسته های خرما، آن را در ظرف مناسبی قرار دهید.
  • اکنون خرما، ارده و مغز گردو را با هم با پنجره ریز چرخ گوشت چرخ کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید، سپس آن را با دست کمی ورز دهید.
  • آرد جوانه گندم را به مواد بیفزایید و خوب ورز دهید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
  • تخته ای مناسب روی میز قرار دهید و کمی پودر نارگیل روی تخته بپاشید و خمیر خرما و مواد چرخ شده را روی تخته قرار دهید.
  • با وردنه که آن را قبلاً چرب کرده اید، پهن کنید تا به ضخامت حدوداً یک سانتی متر و کمتر برسد.
  • اکنون، مارمالاد آلوسیاه را روی خرما پهن کنید و سپس خرمای پهن شده را به صورت رول درآورید.
  • بعد آن را در اندازه مناسب (حدود 4 سانتی متر) برش دهید و در کاغذهای روغنی قرار داده و در ظرف مناسبی بچینید.
  • روی آن را پودر نارگیل تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
  • مواد اولیه رولت های گیاهی همگی مقوی، نشاط آور و انرژی زا است، این رولت، بسیار خوشمزه و خوش خوراک است و از خوردن آن لذت خواهید برد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.