مواد لازم:
- ارده سیاه 10 قاشق غذاخوری
- رطب سیاه 500 گرم
- پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- مغز گردو 50 گرم
- پودر پسته 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، مغز گردو را خیس نمایید تا مواد آلرژیزای آن از بین برود و چند بار آب آن را عوض کنید.
- مغز گردو را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و بعد هسته های خرما را خارج و گردو را جایگزین کنید و در ظرف مناسبی بچینید.
- بعد، ارده را طوری روی رطب ها بریزید که همه سطح آن ها را بپوشاند.
- در خاتمه پودر نارگیل را روی رنگینگ بریزید و پودر پسته را در وسط آن به عنوان تزیین بریزید.
- ظرف را در جای مناسبی قرار دهید تا طعم دار شود. اکنون، می توانید آن را در مورد استفاده قرار دهید و از خورد آن لذت ببرید و با نشاط شوید.
خواص این رنگیک:
- این دسر، برای افرادی که از یبوست مزاج رنج می برند، بسیار مفید است و حرارت و انرژی خوبی را ایجاد می کند.
توجه:
- ارده سیاه، در حقیقت همان کنجد با پوست است که آسیاب شده و به همین خاطر رنگ آن تیره و سیاه می باشد و بیشترین کلسیم را دارد. اگر به همین شکل استفاده شود، بهترین غذا برای پوکی استخوان، آرتروز، ساییدگی استخوان، دیسک و فتق دیسک است.