کاربر

رنگینک (5)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ارده سیاه 10 قاشق غذاخوری
  2. رطب سیاه 500 گرم
  3. پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
  4. مغز گردو 50 گرم
  5. پودر پسته 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، مغز گردو را خیس نمایید تا مواد آلرژی­زای آن از بین برود و چند بار آب آن را عوض کنید.
  • مغز گردو را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و بعد هسته های خرما را خارج و گردو را جایگزین کنید و در ظرف مناسبی بچینید.
  • بعد، ارده را طوری روی رطب ها بریزید که همه سطح آن ها را بپوشاند.
  • در خاتمه پودر نارگیل را روی رنگینگ بریزید و پودر پسته را در وسط آن به عنوان تزیین بریزید.
  • ظرف را در جای مناسبی قرار دهید تا طعم دار شود. اکنون، می توانید آن را در مورد استفاده قرار دهید و از خورد آن لذت ببرید و با نشاط شوید.

خواص این رنگیک:

  • این دسر، برای افرادی که از یبوست مزاج رنج می برند، بسیار مفید است و حرارت و انرژی خوبی را ایجاد می کند.

توجه:

  • ارده سیاه، در حقیقت همان کنجد با پوست است که آسیاب شده و به همین خاطر رنگ آن تیره و سیاه می باشد و بیشترین کلسیم را دارد. اگر به همین شکل استفاده شود، بهترین غذا برای پوکی استخوان، آرتروز، ساییدگی استخوان، دیسک و فتق دیسک است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.