مواد لازم:
- ارده سیاه 10 قاشق غذاخوری
- رطب زرد 250 گرم
- رطب سیاه 250 گرم
- پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- مغز گردو 50 گرم
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- آرد جوانه گندم 3 قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز ساییده 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، مغز گردو را خیس نمایید تا مواد آلرژیزای آن از بین برود و چند بار آب آن را عوض کنید.
- سپس، ارده را با آرد جوانه گندم و پودر هل سبز خوب مخلوط کنید.
- مغز گردو را ریز خرد کنید با رطب ها و مخلوط ارده و آرد جوانه گندم همه را خوب مخلوط کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
- پودر نارگیل را روی مخلوط بپاشید و روی رنگینک را سلفون بکشید و در جای مناسبی قرار دهید.
خواص این رنگیک:
- این دسر، برای افرادی که پوکی استخوان و آرتروز و دیسک و فتق دیسک، کمر درد و پادرد دارند بسیار مفید است، این دسر به خاطر داشتن روغن و کلسیم و فسفات و ویتامین D3 موجب جذب کلسیم شده وکسالت ها را برطرف خواهد نمود.
- برای افرادی که دچار ضعف اسپرم هستند، بسیار موثر است و با مداومت در استفاده از آن، این مشکل برطرف خواهد شد.
توجه:
- ارده سیاه، در حقیقت همان کنجد با پوست است که آسیاب شده و به همین خاطر رنگ آن تیره و سیاه می باشد و بیشترین کلسیم را دارد. اگر به همین شکل استفاده شود، بهترین غذا برای پوکی استخوان، آرتروز، ساییدگی استخوان، دیسک و فتق دیسک است.