کاربر

دوپیازه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا، گلپر، روغن زیتون

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. سیب زمینی: ۱۰ عدد متوسط
  2. پیاز خرد شده: ۳ عدد متوسط
  3. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  4. پودر آویشن یا پودر نعناع خشک: به میزان لازم
  5. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سیب زمینی ها را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. زمانی که پیاز تقریباً طلایی شد نمک، فلفل، زنجبیل و پودر نعناع خشک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی رنده شده را به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه غذا حاضر است.

خواص:

  1. مفید برای بلغمی مزاج ها
  2. مقوی عمومی
  3. تقویت امور جنسی
  4. تقویت دستگاه گوارش

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.