کاربر

دلمه کلم برگ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کل برگ سفید به مقدار نیاز
  2. جوانه گندم 250 گرم
  3. مغز بادام پوست کنده 75 گرم
  4. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  5. سیر خام متوسط 1 حبه
  6. زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
  7. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  8. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  9. نمک دریا به مقدار دلخواه
  10. آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
  11. زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  12. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  13. فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، کلم برگ را خوب بشوید و در آب ولرم قرار دهید تا نرم شود.
  • گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ کنید، سپس سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید.
  • بقیه مواد را به آن بیفزایید و خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
  • اکنون، مقداری از مواد را بردارید و درون برگ های کلم قرار دهید و سپس اطراف آن را جمع کنید تا به صورت برگ مو درآید.
  • آن ها را برعکس روی ظرف مناسبی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند.
  • این غذای خام را می توانید با انواع سالاد و یا ترشیجات و سبزیجات مورد استفاده قرار دهید و لذت ببرید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.