مواد لازم:
- برنج نیم دانه (ترجیجاً سبوسدار): یک پیمانه
- سویا ریز: نصف پیمانه
- لپه: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سبزی دلمه خرد شده: یک و نیم پیمانه
- گردو نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
- ماش: ۲ قاشق غذاخوری
- کلم برگ کوچک: ۱ عدد
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق چایخوری
- زیره: 3/2 پیمانه
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ماش و لپه را جداگانه نیم پز کنید.
- سیر و پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا خیس خورده آبکش شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
- ادویه جات، پودر گوجه و گردو نیم کوب شده را بریزید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
- در این مرحله سایر مواد را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
- کلم برگ را از هم جدا کرده، و داخل مقداری آب و روغن و زردچوبه به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و در آبکش بریزید.
- مواد دلمه را میان کلم برگ ها ریخته و رول کنید و به ترتیب کنار هم بچینید تا نصف فضای قابلمه را بگیرد.
- سینی و شیء نسبتاً سنگینی روی دلمه ها قرار دهید.
- یک لیتر آب جوش، نمک، زردچوبه و ۲ قاشق روغن را با هم مخلوط کرده و روی دلمه ها بریزید.
- آب مواد که کشیده شد، سینی را برداشته و دلمه را به مدت ۲ ساعت دم بگذارید.
- نکات: توجه داشته باشید که بعد از گذاشتن شیء سنگین روی دلمه ها، آب لابه لای مواد برود در صورت عدم دسترسی به پودر گوجه خشک، می توان از رب گوجه به میزان دو برابر استفاده کرد. از قسمت های سفت کلم برای ته دیک استفاده نمایید. سبزی این دلمه شامل: جعفری، گشنیز و شوید است.