مواد لازم:
- برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه
- سویا ریز: ۲ قاشق غذاخوری
- لپه: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- کدو خورشتی: ۴ عدد
- سبزی دلمه: یک پیمانه
- زرشک: ۱ قاشق مرباخوری
- گردو نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه را جداگانه نیم پز کنید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اند را آبکشی کرده و به پیاز اضافه نمایید.
- ادویه جات، پودر گوجه و گردو نیم کوب شده را بریزید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
- در این مرحله سایر مواد را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
- سر کدوها را زده، مغز آنها را خالی کنید، مواد دلمه را میان آنها ریخته و سر آن را گذاشته و به عمودی و کنار هم، درون قابلمه بچینید.
- مقداری آب جوش که با نمک، زردچوبه و روغن مخلوط کرده اید را روی دلمه ها بریزید و درب قابلمه را ببندید.
- آب دلمه ها که کشیده شد، با شعله کم و به مدت یک ساعت دلمه ها را دم بگذارید.
- نکات: در صورت عدم دسترسی به پودر گوجه خشک، می توان رب گوجه خانگی را جایگزین نمود کدو ها را پوست نگیرید. ۳ سانت مانده به ته کدوها مغز آن را خالی کنید.