کاربر

دلمه کدو خورشتی (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه
  2. سویا ریز: ۲ قاشق غذاخوری
  3. لپه: نصف پیمانه
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. کدو خورشتی: ۴ عدد
  6. سبزی دلمه: یک پیمانه
  7. زرشک: ۱ قاشق مرباخوری
  8. گردو نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
  9. گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
  10. روغن: نصف پیمانه
  11. نمک: به میزان لازم
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  13. فلفل: 3/1 قاشق چایخوری
  14. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه را جداگانه نیم پز کنید.
  • پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اند را آبکشی کرده و به پیاز اضافه نمایید.
  • ادویه جات، پودر گوجه و گردو نیم کوب شده را بریزید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
  • در این مرحله سایر مواد را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
  • سر کدوها را زده، مغز آنها را خالی کنید، مواد دلمه را میان آنها ریخته و سر آن را گذاشته و به عمودی و کنار هم، درون قابلمه بچینید.
  • مقداری آب جوش که با نمک، زردچوبه و روغن مخلوط کرده اید را روی دلمه ها بریزید و درب قابلمه را ببندید.
  • آب دلمه ها که کشیده شد، با شعله کم و به مدت یک ساعت دلمه ها را دم بگذارید.
  • نکات: در صورت عدم دسترسی به پودر گوجه خشک، می توان رب گوجه خانگی را جایگزین نمود کدو ها را پوست نگیرید. ۳ سانت مانده به ته کدوها مغز آن را خالی کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.