مواد لازم:
- برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای رنگی متوسط: ۲ عدد
- سبزی دلمه: ۲ پیمانه
- زرشک: ۱ قاشق غذاخوری
- گردو نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- لپه: نصف پیمانه
- پیاز : ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
طرز تهیه:
- لپه را نیم پز کنید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و به پیاز اضافه نمایید.
- ادویه جات، پودر گوجه و گردو نیم کوب شده را افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
- در این مرحله سایر مواد را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید سر فلفل دلمه را جدا کرده و داخل آن را خالی کنید؛ سپس مواد دلمه را میان آن ریخته و سر آن را مانند کلاهک روی آن قرار دهید و داخل قابلمه بگذارید.
- مقداری آب جوش که با نمک، زردچوبه و روغن مخلوط کرده اید را روی دلمه ها بریزید.
- درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا آب دلمه با حرارت ملایم کشیده شود.
- در این مرحله دلمه ها را به مدت یک ساعت دم بگذارید.
- نکته: در صورت عدم دسترسی به گوجه خشک، می توان از رب گوجه به میزان دو برابر استفاده کرد.