کاربر

دلمه سیب زمینی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج نیم دانه (ترجیجاً سبوسدار): 3/2 پیمانه
  2. سبب زمینی: ۳ عدد متوسط
  3. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق غذاخوری
  4. روغن: نصف پیمانه
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. جعفری خرد شده: یک پیمانه
  7. نمک: به میزان لازم
  8. زردچوبه: نصف پیمانه
  9. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. فلفل: 3/1 قاشق چایخوری
  11. سویا: نصف پیمانه

طرز تهیه:

  • بعد از شستن و پوست گرفتن سیب زمینی، آن را به دو نیمه غیر مساوی تقسیم کنید (یعنی حدود 3/1 آن را ببرید).
  • داخل بخش بزرگ تر را خالی کنید و هر ۳ سیب زمینی را به این شکل آماده سازید.
  • پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا خیس خورده که آبکشی نموده اید را با ادویه جات به آن اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه؛ رب گوجه و جعفری خردشده را بیفزایید.
  • مواد که به خوبی تفت خورد زیر شعله را خاموش کنید.
  • در ظرفی جداگانه رب گوجه را با ۲ قاشق روغن تفت دهید.
  • مقداری آب جوش بریزید تا به نقطه جوش برسد (سس دلمه).
  • سیب زمینی ها را از مواد، پر کرده و قسمت کوچکتر را روی قسمت بزرگتر قرار دهید.
  • سس را روی سیب زمینی ریخته و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.
  • بعد با حرارت ملایم اجازه دهید تا دلمه پخته شود.
  • نکته: برای وا نرفتن دلمه ها، آنها را خوب کنار هم بچینید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.