مواد لازم:
- خیار سبزی سالادی 4 تا 5 عدد
- جوانه گندم 250 گرم
- مغز بادام پوست کنده 75 گرم
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر خام متوسط 1 حبه
- زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
- نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، خیارها را تمیز بشویید و ته آنها را به ضخامت 2 تا 3 سانتی متر برش دهید و محتوای آنها را خالی کنید.
- جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ و سپس سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
- مقداری از مواد را برداشته و درون خیارها را پر کنید و سپس در آنها را بگذارید.
- آنها را در ظروف مناسبی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند این غذای خام را می توانید با انواع سالاد و یا ترشیجات مورد استفاده قرار دهید و لذت ببرید.
نکته:
- یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.