مواد لازم:
- برگ مو شور 250 گرم
- جوانه گندم 250 گرم
- مغز بادام پوست کنده 75 گرم
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر خام متوسط 1 حبه
- نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ کنید.
- سپس، سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید.
- بعد، بقیه مواد را بیافزایید خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
- اکنون، برگ مو را برداشته و دم آن ها را چیده و 2 تا 3 عدد را روی هم قرار دهید؛ مقداری از مواد را برداشته و روی برگ مو قرار دهید و سپس برگ ها را روی هم قرار دهید تا به شکل دلمه درآید.
- حال دلمه ها را برعکس در ظرف مناسب قرار دهید و در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
- این غذای خام را با انواع سالاد و یا ترشی جات مورد استفاده قرار دهید و لذت ببرید.
- برای آماده کردن این نوع غذا، برگ مو را به صورت شور در آورده و استفاده نمایید.
نکته:
- یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.