مواد لازم:
- برنج قهوه ای: 3/2 پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- ماش: 3/2 پیمانه
- لپه: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سبزی دلمه انگور: ۲ پیمانه
- برگ انگور: ۳۰ عدد
- آلو بخارا: ۴ عدد
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زیره: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ماش و لپه خیس خورده را جداگانه بپزید.
- پیاز و ادویه جات را در روغن تفت دهید.
- برنجی که از شب قبل خیسانده اید را با سبزیجات و نمک به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.
- مواد را از روی حرارت بردارید و کشمش و آلو بخارا را به آن اضافه کنید.
- حبوبات پخته را با تمام مواد مخلوط کرده و میان برگ انگور قرار دهید.
- بعد از پیچیدن، به ترتیب و به صورت فشرده داخل قابلمه بچینید.
- بشقایی را روی دلمه ها قرار داده و اندازه ای آب جوش بریزید که کمی روی مواد را بپوشاند
- شیء سنگینی را روی بشقاب گذاشته و با حرارت متوسط صبر کنید تا دلمه ها بپزند.
- نکته: در پایان برای اینکه تمام آب تبخیر گردد و دلمه های زیرین نسوزند، شیء سنگین را برداشته و با حرارت ملایم اجازه دهید تا دلمه ها خوب دم بکشد.